STER - k in verkoop en verhuur
Wij stellen uw verkoop/verhuurdossier samen en vragen alle officiële documenten (bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, ..) aan. Daarnaast zorgen we voor een aangepaste reclame zowel een passend uithangbord als op maat gemaakte advertenties in diverse media. Mede dankzij onze spontane en gepersonaliseerde aanpak van elk huisbezoek, vinden wij de juiste koper/huurder voor uw eigendom.


STER - k  in opvolging
Ook na verkoop of verhuur kunt u steeds bij ons terecht voor bijkomende inlichtingen.


STER - k in kennis en advies
Als BIV erkend vastgoedmakelaar en dankzij een gezonde dosis opgedane praktijkervaring, adviseren wij u graag. We staan u bij met raad en daad, zowel op technisch, juridisch als stedenbouwkundig vlak.


STER - k in oprechtheid
Duidelijke communicatie ligt aan de basis van een goede samenwerking. Alles wat we doen wordt u haarfijn uitgelegd en we houden u systematisch op de hoogte van wijzigingen in uw dossier.


STER - k in waardebepalingen
Na een grondig plaatsbezoek bepalen we een waarheidsgetrouwe en marktconforme verkoopswaarde van uw eigendom en lichten we deze waarde toe. Uw eerste kennismaking met STER immobiliën is geheel vrijblijvend en gratis.


STER - k in plaatsbeschrijvingen
Sinds 2008 is een plaatsbeschrijving verplicht voor alle huurcontracten. STER Immobiliën maakt voor u een onpartijdige nauwkeurige plaatsbeschrijving op, zowel bij intrede als bij uittrede van de huurder, en laat deze registreren bij het registratiekantoor


STER - k in rentmeesterschap
We nemen voor u het zakelijk en financiële beheer van uw vastgoedpatrimonium waar.  Met onze dynamische en professionele aanpak, doen we al het mogelijke om uw investering te optimaliseren en ontlasten u van alle administratieve en praktische rompslomp die u als eigenaar heeft.